#srcejp


Не верувам во празни фрази,  не сакам конвенционалности и верувам во лична одговорност.

Настанот “Срце за Јапонија” ми се допадна, па решив дека можам да им пружам повеќе од платонска и рамо-тапшечка помош.

Јас, Ива и Тино направивме мала акција на потсетување и поддршка http://srcezajaponija.tumblr.com/.

 

П.С. И сакам QR кодови.

Повелете, споделете и вие. #srcejp

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s