Резонанца


Овие денови, тема на разговор се некои навистина важни нешта.

Искажани се пораки кои имаат голема резонанца.

Во еден момент, забележав дека преку 30тина мои пријатели на Фејсбук ја споделиле колумната на Катерина Блажевска.

Родители и деца
колумна на Катерина Блажевска

Преку API-то на Фејсбук, може да се добие апсолутната бројка на споделувања на одреден линк.

http://graph.facebook.com/?id=http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=9FF9F08AD5990A41A2588EF8C31AF757

Некои пораки едноставно имаат резонанца.

Advertisements

2 thoughts on “Резонанца

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s