#100linkdays


Од денес, почнувам #100linkdays на Twitter. Уште од Блогираме награди, па до сега, слушам и чувствувам: Twitter сме го направиле оговаранција, од дома многу сме јаки, ништо сами не може да смениме и слични жалопојки.

Не прифаќам, и почнувам од себе. Секој ден линк, што е за мене прочитан, избран, важен за споделување, инспирација. Кога сите би почнале од себе да промениме она за кое што се жалиме, би биле несопирлива сила.

Секоја сличност со општествената ситуација е намерна.

Here we go 🙂

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s