За мене

Калина Зографска
The look since Dec 2009 (c) Darko Hristov

Калина е: софтвер инженер, не сака да се слика, сака да виси на концерти, сака да учевствува во дискусијата за нови нешта, сака да одлучува, сака да види револуција на македонскиот веб, сака да биде претприемач, лесно се воодушевува на маркетинг фори и често јаде шпагети Подравка.

Зашто Le Config? Од историски причини. Којзнае која ми била фасцинацијата со .config од факултетските денови 🙂

Advertisements

2 thoughts on “За мене

  1. “сака да учевствува во дискусијата за нови нешта” се поштуе, обично мак. публика само “сака да конзумира нови нешта” така да добро е и ова да се прочита за некој 🙂 Да те имам во превид за комбинацијата претприемништво + ново нешто? 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s